22 Ağustos 2010 Pazar

KışTrendinin Nabzını Tutun

Kış için yepyeni bi stile ne dersiniz?



Rahat ve şık giyinmeyi sevenler bu trende bayılacak:İpek bol gömlekler.Yüksek bel pantolon ve etekleriniz,taytlarınızla kombinleyeceğiniz bu trendle hem çok rahat olacak hem de çok şık görüneceksiniz.





En göz alıcı ve dikkat çekici renk olan kırmızı.Hem iddialı hemde çok güçlü bir renk olan kırmızı bu kış gözlerimizi alacak.





Askeri tarz ve renklerde ne kadar kıyafetiniz varsa kullanmaya hazır olun çünkü kışın en yeni trendi askeri tarz kıyafetler.Ordunun en güzeli siz olacaksınız.





Deri ceketleriniz yenilenmiş birçok rengiyle kışın tekrar aramızdalar.





Tabiki kışın vazgeçilmezi kürkler.Tamamen kürk bir paltodansa küçük detaylarla kombininize kürkü dahil edin.Çantanızda,yakanızda,atkı ve şapkanızda yada kolsuz kürk montlarla.





Kıvrımlarla tasarlanmış muhteşem elbiselerle harika görüneceksiniz.Desenli,düz yada tek omuz birçok seçenekle bu elbisler çok trendy.





Kışın en yaygın ve en yeni trendi dar boru paça pantolonlar olacak.Kış trendinin vazgeçilmez parçaları olmaya aday dar boru paça pantolonlardan mutlaka edinin.





Peki ya çıkarken üzerinize ne alacaksınız?Anahtar kelimemiz anorak.Mini elbiseniz,kombinlediğiniz kıyafetler ve deri botlarınızla sokağı podyuma çevirin.




photos:http://www1.bloomingdales.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder